Prečo staviť na kávovú mixológiu?
- Atraktívny trend: Hostia hľadajú nové chuťové zážitky, nielen klasickú kávu.
- Prémiový zážitok: Mixológia zvyšuje hodnotu vašej ponuky a zaujme aj náročnejšiu klientelu.
- Variabilita: Jeden základ – espresso Trepallini – a nekonečné možnosti kombinácií.
Tipy pre úspešnú kávovú mixológiu:
- Základom je kvalitná káva
Espresso Trepallini prináša vyváženú chuť, ktorá skvele ladí ako so sladkými, tak aj s horkými ingredienciami. - Nebojte sa experimentovať
Tóny toniku, bylinný likér alebo ovocný akcent dokážu posunúť chuť na úplne novú úroveň. - Hrajte sa s prezentáciou
Ozdobte drink jedlými kvetmi, citrusovou kôrou či kávovými zrnami. Efekt wow zaručený.
4 SKVELÉ KÁVOVÉ MIXY


CAFFÉ FREDO
Budete potrebovať:
- espresso Trepallini
- mlieko
Postup:
Pohár naplníme ľadom. Nalejeme 1,5 dcl mlieka. Cez ľad nalejeme espresso Trepallini.


ESPRESSO & TONIC
Budete potrebovať:
- espresso Trepallini
- Targa Florio Tonica Originale
- ľad
- rozmarín a citrón na ozdobu
Postup:
Pohár naplníme ľadom. Nalejeme 1,5 dcl Targa Florio Tonica Originale. Cez ľad nalejeme espresso Trepallini. Ozdobíme vetvičkou rozmarínu a plátkom citróna.


PRIMAVERA DI PRAGA
Budete potrebovať:
- espresso Trepallini
- Becherovka
- česká vodka
- ľad
- jedlé kvety na ozdobu
Postup:
V šejkru promícháme 2 dcl Becherovky, 2 dcl české vodky, espresso Trepallini a led. Přelijeme do sklenice a ozdobíme jedlými květy.


SENZA NOME
Budete potrebovať:
- espresso Trepallini
- Licor 43
- šľahačka
- zrnká kávy na ozdobu
Postup:
Do pohára nalejeme 2 dcl Licor 43, pridáme espresso Trepallini. Nastiekame šľahačku, ideálne čerstvo pripravenú. Ozdobíme kávovými zrnkami.

