28. februára 2024 · 1 minúta čítania

Prenosný výčap - Kontakt 40

Inovatívny výčap umožňuje jednoduchú inštaláciu na výčepný stôl bez nutnosti vŕtania otvoru do dosky. Ideálna voľba pre frekventované miesta, ako sú prevádzky s vysokou návštevnosťou, kempy a športoviská. Súčasťou stroja je vzduchový kompresor a kompletná sada doplnkov pre maximálny výtok až 40 litrov za hodinu pre chladené nápoje.

Prenosný výčap - Kontakt 40
5alt
Kofola
twitter logofacebook logolinkedin logo
  • Výčap je možné postaviť na výčapný stôl bez nutnosti otvoru do dosky stola
  • Vhodný aj na prevádzky s vyššou návštevnosťou, kempingy, kúpaliská, športoviská
  • Variant 2 kohút Rozmer 227x331x426 mm (š, h, v) + 42 mm výška madla + odkvap. miska
  • Max. výtoč za hodinu 40L/2 chladené nápoje
  • Vzduchový kompresor
  • Set obsahuje: narážacie hlavy, hadice, spojky, odkvapkávaciu misku, výčapný kohút, kľúč na kohút 

Záujem o Prenosný výčap - Kontakt 40

Ano

Související produkty
Podobné články
Ako konzumujeme kolové nápoje
13. februára 2024 · 3 minúty čítania
Ako konzumujeme kolové nápoje

Spracovali sme pre vás prieskum zameraný na to, ako ľudia konzumujú kolové nápoje. Vybrali sme pre vás tie najzaujímavejšie zistenia.

Exkluzivní výčap Kofola
29. februára 2024 · 3 minúty čítania
Exkluzivní výčap Kofola

Získajte exkluzívny výčap Kofola, ktorý vám zaistí priestor pre 3 čapované nápoje a skladovanie pohárov.

29. februára 2024 · 3 minúty čítania
Kvalitný výčap je základ

Na zachovanie najlepšej chuti a konzistencie čapovaného nápoja potrebujeme mať kvalitné výčapné zariadenie a starať sa o jeho pravidelnú sanitáciu. 

Pevný výčap vs. prenosný výčap. Ktorý z nich si vybrať pre svoju prevádzku?
29. februára 2024 · 3 minúty čítania
Pevný výčap vs. prenosný výčap. Ktorý z nich si vybrať pre svoju prevádzku?

Chuť a konzistencia čapovaného nápoja závisí od kvality výčapného zariadenia. Na výber máme 2 základné typy: pevný a prenosný. Ktorý z nich bude vyhovovať vašej prevádzke? 

Tipy a články do vašeho e-mailu

1x za 14 dní vám pošleme výber článkov a tipov.